Punerea în funcțiune a tronsoanelor 1 și 2 din circuitul primar proiect de reabilitare a sistemului de termoficare – Etapa a II-a

Marți 14 aprilie 2020 va avea loc punerea în funcțiune a tronsoanelor 1 și 2 aferente circuitului primar din cadrul sistemului de termoficare urbană a municipiului Focșani.

Având în vedere finalizarea lucrărilor de racordare ale noilor rețele de transport a energiei termice din zona Bucegi și a punerii în funcțiune a circuitului primar realizat în cadrul Proiectului ”Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul municipiului Focșani pentru perioada 2009-2028 în scopul conformării la legislația de mediu și creșterii eficienței energetice Etapa a II-a”, UMP – Unitatea de Management a Proiectului înștiințează cetățenii Municipiului Focșani racordați la sistemul de termoficare că în data de 14.04.2020, în intervalul orar 08.00-22.00, va fi întreruptă furnizarea agentului termic.

Zonele care vor fi afectate de întreruperea furnizării agentului termic în intervalul menționat sunt următoarele: str. Bucegi, str. Cuza Vodă și zona Bahne.

Pe această cale, atât Primarul Municipiului Focșani cât și UMP, împreună cu operatorul ENET SA mulțumesc pentru înțelegere cetățenilor racordați la SACET (Sistemul centralizat de alimentare cu energie termică) și își cer scuze pentru disconfortul creat.

Principalele lucrări din cadrul Proiectului constau în înlocuirea conductelor vechi, procurarea și montarea conductelor preizolate pentru distribuția energiei termice în scopul reducerii pierderilor și creșterii eficienței sistemului.

Informarea este de asemenea disponibilă pe website-ul Beneficiarului – Municipiul Focșani https://www.focsani.info/stiri/, pe Facebook-ul instituției  www.facebook.com/primaria.focsani și ENET SA Focșani http://www.enetsa.ro/index.php/noutati/#43

 

Pentru informații suplimentare vă rugăm să contactați Asistentul Managerului de Proiect din cadrul UMP – Unitatea de Management a Proiectului, Municipiului Focșani, dl. Dan Brașov: