Proiectul de reabilitare a sistemului de termoficare – Etapa a II-a a ajuns în centrul Municipiului Focșani

UMP – Unitatea de Management a Proiectului anunță că luni, 20 ianuarie 2020, vor începe lucrările de reabilitare a rețelelor de distribuție agent termic, aferente Punctului Termic nr. 5, între Strada Republicii și Strada Ștefan cel Mare.

Principalele lucrări constau în înlocuirea conductelor vechi, tehnologie clasică, cu conducte preizolate pentru distribuția energiei termice (încălzire și apă caldă de consum a.c.c.), în scopul reducerii pierderilor și creșterii eficienței sistemului de alimentare centralizată cu energie termică.

Pe această cale, Primarul Municipiul Focșani roagă focșănenii ca pe timpul derulării lucrărilor să evite parcarea mașinilor în zonă, mulțumindu-le totodată pentru înțelegere.

Informarea este de asemenea disponibilă pe website-ul Primăriei Municipiului Focșani https://www.focsani.info/stiri/reabilitarea-sistemului-de-termoficare-etapa-a-ii-a-a-ajuns-in-centrul-focsaniului&page=1

Pentru informații suplimentare vă rugăm să contactați Asistentul Managerului de Proiect din cadrul UMP – Unitatea de Management a Proiectului, Municipiului Focșani, dl. Dan Brașov: