Marți, 30 iunie și miercuri 01 iulie 2020 va fi întreruptă furnizarea agentului termic pe tronsoanele principale T3, respectiv T6

Pe circuitul primar al Tronsonului T3 și cel al Tronsonului T6 se vor realiza 2 cuplaje în cadrul Proiectului ”Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul municipiului Focșani pentru perioada 2009-2028 în scopul conformării la legislația de mediu și creșterii eficienței energetice Etapa a II-a”.

În acest sens UMP – Unitatea de Management a Proiectului înștiințează cetățenii Municipiului Focșani racordați la sistemul de termoficare că:

  • marți 30 iunie 2020, în intervalul orar 08.00-22.00, va fi întreruptă furnizarea agentului termic în zona Cartierului Bahne și str. Cuza Vodă, ca urmare a lucrărilor efectuate în zona fostului Gerald – circuitul primar – Tronson T3;
  • miercuri 01 iulie 2020, în intervalul orar 07.00-20.00, va fi întreruptă furnizarea agentului termic în zona Centru și Gară, ca urmare a lucrărilor efectuate în zona Centru – Big pe circuitul primar – Tronson T6.

Lucrările planificate pentru rețelele de termoficare de transport, se referă la:

  • Cuplarea conductei noi (DN 400) de la CV 9 până la CV 10 (cămine de vizitare) aferentă circuitului primar – Tronson T3;
  • Subtraversarea bd-lui Unirii și cuplarea în CV13 (căminul de vizitare) a conductei noi (DN 400) aferente Tronsonului T6.

Pe această cale, atât Primarul Municipiului Focșani cât și UMP, împreună cu operatorul ENET SA mulțumesc pentru înțelegere cetățenilor racordați la SACET (Sistemul centralizat de alimentare cu energie termică) și își cer scuze pentru disconfortul creat.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să contactați Asistentul Managerului de Proiect din cadrul UMP – Unitatea de Management a Proiectului, Municipiului Focșani, dl. Dan Brașov: