Luni, 17 august 2020 se va face racordarea punctului termic PT44 la Tronsonul T3, al circuitului primar de transport agent termic

UMP – Unitatea de Management a Proiectului înștiințează cetățenii Municipiului Focșani racordați la sistemul de termoficare că va fi întreruptă furnizarea agentului termic, în vederea continuării lucrărilor de reabilitare a sistemului de termoficare și racordarea circuitului de rețea termică primară – Tronsonul T3 la punctul termic PT44.


Astfel, va fi întreruptă furnizarea agentului termic luni 17 august 2020 în intervalul orar 0900 – 22oo.

Lucrările planificate pentru rețeaua de termoficare de transport – Tronson T3, vor afecta consumatorii casnici racordați la SACET din zona PT44 din str. Rarău.

Pe această cale, atât Primarul Municipiului Focșani cât și UMP, împreună cu operatorul ENET SA mulțumesc pentru înțelegere cetățenilor racordați la SACET (Sistemul centralizat de alimentare cu energie termică) și își cer scuze pentru disconfortul creat.

 

Pentru informații suplimentare vă rugăm să contactați Asistentul Managerului de Proiect din cadrul UMP – Unitatea de Management a Proiectului, Municipiului Focșani, dl. Dan Brașov: