Lucrările de reabilitare a rețelelor secundare de termoficare aferente punctului termic PT43 vor fi demarate luni, 25.05.2020

Municipiul Focșani anunță extinderea lucrărilor din cadrul Proiectului ”Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul municipiului Focșani pentru perioada 2009-2028 în scopul conformării la legislația de mediu și creșterii eficienței energetice Etapa a II-a” prin demararea  în data de 25.05.2020 a reabilitării rețelelor de distribuție aferente circuitului secundar al punctului termic PT 43.

Beneficiarii lucrărilor de reabilitare vor fi blocurile de locuințe situate între străzile Pictor Grigorescu și Panduri.

Pe această cale, atât Primarul Municipiului Focșani cât și UMP, împreună cu operatorul ENET SA mulțumesc pentru înțelegere cetățenilor racordați la SACET (Sistemul centralizat de alimentare cu energie termică) și își cer scuze pentru disconfortul creat.

Reamintim că principalele lucrări din cadrul Proiectului constau în înlocuirea conductelor vechi, procurarea și montarea conductelor preizolate pentru distribuția energiei termice în scopul reducerii pierderilor și creșterii eficienței sistemului, acestea fiind cofinanțate din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

Această informare este de asemenea disponibilă și pe pagina de Facebook a instituției www.facebook.com/primaria.focsani.

 

Pentru informații suplimentare vă rugăm să contactați Asistentul Managerului de Proiect din cadrul UMP – Unitatea de Management a Proiectului, Municipiului Focșani, dl. Dan Brașov: