Joi 14.05.2020 va fi pus în funcțiune noul circuit de rețea termică primară – Tronson T2, intersecția străzilor Bucegi cu Brăilei

Având în vedere desfășurarea lucrărilor din cadrul Proiectului ”Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul municipiului Focşani pentru perioada 2009-2028 în scopul conformării la legislaţia de mediu şi creşterii eficienţei energetice  Etapa a II-a”, joi 14.05.2020, în intervalul orar 0700 – 23oo serviciul de  furnizare a agentului termic va fi întrerupt în vederea punerii în funcțiune a noului circuit de rețea termică primară – Tronson T2, în zona sensului giratoriu de la intersecția str. Bucegi cu str. Brăilei.

Zonele care vor fi afectate de întreruperea furnizării agentului termic în intervalul menționat sunt următoarele: Bucegi – Cuza Vodă – Cartier Bahne.

Atât Primarul Municipiului Focșani cât și UMP, împreună cu operatorul ENET SA mulțumesc pentru înțelegere cetățenilor racordați la SACET (Sistemul centralizat de alimentare cu energie termică) și își cer scuze pentru disconfortul creat.

Informarea este de asemenea disponibilă pe website-ul Beneficiarului – Municipiul Focșani https://www.focsani.info/stiri/, pe Facebook-ul instituției  www.facebook.com/primaria.focsani

 

Pentru informații suplimentare vă rugăm să contactați Asistentul Managerului de Proiect din cadrul UMP – Unitatea de Management a Proiectului, Municipiului Focșani, dl. Dan Brașov: