Joi, 11 iunie 2020 se întrerupe agentul termic în zona “Centru”

UMP – Unitatea de Management a Proiectului înștiințează cetățenii municipiului Focșani racordați la sistemul de termoficare din zona “Centru”, că joi 11 iunie 2020, operatorul ENET SA va întrerupe furnizarea agentului termic pentru intervalul orar 08:00 – 19:00.

Această decizie a fost luată urmare a solicitării făcută de către Asocierea de firme ELSACO ELECTRONICS SRL & SICOR SRL & CONSIX CONSTRUCTII SRL și analizată de către operatorul ENET SA, în vederea cuplării circuitelor provizorii de rețea termică primară din zona “Centru”.

Zonele afectate de această întrerupere a alimentării cu energie termică, la data și în intervalul orar menționate mai sus, sunt zona “Centru” și zona “Gară”.

Pe această cale, atât Primarul Municipiului Focșani cât și UMP, împreună cu operatorul ENET SA mulțumesc cetățenilor racordați la SACET (Sistem centralizat de alimentare cu energie termică) și își cer scuze pentru disconfortul creat.

Informarea este de asemenea disponibilă pe pagina de facebook a Primăriei Municipiului Focșani și pe website-ul ENET SA Focșani http://www.enetsa.ro/index.php/noutati/#43

Pentru informații suplimentare vă rugăm să contactați Asistentul Managerului de Proiect din cadrul UMP – Unitatea de Management a Proiectului, Municipiului Focșani, dl. Dan Brașov: