Furnizarea agentului termic va fi întreruptă pentru racordarea circuitului provizoriu pe rețelele de distribuție aferente PT5

UMP – Unitatea de Management a Proiectului înștiințează cetățenii municipiului Focșani racordați la sistemul de termoficare din zona centrală, că în data de 27 ianuarie 2020, operatorul ENET SA va întrerupe furnizarea agentului termic pentru intervalul orar 09:00 – 17:00.

Această decizie a fost luată urmare a solicitării făcută de către Asocierea de firme ELSACO ELECTRONICS SRL & SICOR SRL & CONSIX CONSTRUCTII SRL în vederea racordării circuitului provizoriu din zona Punctului Termic nr. 5 (zona centrală).

Punctele termice afectate de lucrările de reabilitare a sistemului de termoficare și la care se va sista furnizarea agentului termic în intervalul menționat sunt următoarele: PT 5, PT 6A, PT 10, PT 16, PT 17, PT 18, PT 19, PT 29, PT 30, PT 33, PT 34, PT 45, PT 51, PT 52, PT 53, PT 55, PT 56, PT 57.

Pe această cale, Primarul Municipiul Focșani mulțumește pentru înțelegere focșănenilor racordați la sistemul centralizat de alimentare cu energie termică afectați de această lucrare de investiție, cu convingerea că disconfortul din această scurtă perioadă va fi răsplătit pe viitor de asigurarea unui confort sporit și de un serviciu de calitate și eficient.

Informarea este de asemenea disponibilă pe website-ul Primăriei Municipiului Focșani https://www.focsani.info/stiri/anun-539-privind-proiectul-rdquo-reabilitarea-sistemului-de-termoficare-urbana-la-nivelul-municipiului-focsani-pentru-perioada-2009-2028-in-scopul-conformarii-la-legislatia-de-mediu-si-cresterii-eficientei-energetice-etapa-a-ii-a-rdquo&page=1

Pentru informații suplimentare vă rugăm să contactați Asistentul Managerului de Proiect din cadrul UMP – Unitatea de Management a Proiectului, Municipiului Focșani, dl. Dan Brașov: