Întrerupere furnizare agent termic proiect de reabilitare a sistemului de termoficare – etapa a II-a

UMP – Unitatea de Management a Proiectului înștiințează cetățenii municipiului Focșani racordați la sistemul de termoficare din zona centrală, că luni 30 martie 2020, operatorul ENET SA va întrerupe furnizarea agentului termic pentru intervalul orar 08:00 – 20:00.

Această decizie a fost luată urmare a solicitării făcută de către Asocierea de firme ELSACO ELECTRONICS SRL & SICOR SRL & CONSIX CONSTRUCTII SRL în vederea punerii în funcțiune a provizoratului rețelei de termoficare circuit primar Tronsonul 1, între PT 1 și N9 (nod) și Tronsonul 2, între canalele de vizitare CV4 și CV5.

Punctele termice afectate de lucrările de reabilitare a sistemului de termoficare și la care se va sista furnizarea agentului termic, la date și în intervalul orar menționate mai sus, sunt următoarele: PT1, PT 23, PT 24, PT 24 Bis, PT28, PT 36 C.S.E.I. „Elena Doamna”, PT37, PT38, PT39, PT 40, PT 41, PT 43, PT 46, PT49, PT58, PT 67 „Colegiul Cuza”.

Pe această cale, atât Primarul Municipiul Focșani cât și UMP, împreună cu operatorul ENET SA mulțumesc cetățenilor racordați la SACET (Sistem centralizat de alimentare cu energie termică) și își cer scuze pentru disconfortul creat.

Informarea este de asemenea disponibilă pe website-ul ENET SA Focșani http://www.enetsa.ro/index.php/noutati/#43

Pentru informații suplimentare vă rugăm să contactați Asistentul Managerului de Proiect din cadrul UMP – Unitatea de Management a Proiectului, Municipiului Focșani, dl. Dan Brașov: