Întrerupere furnizare agent termic proiect de reabilitare a sistemului de termoficare – etapa a II-a

UMP – Unitatea de Management a Proiectului înștiințează cetățenii municipiului Focșani racordați la sistemul de termoficare din zona centrală, că în data de 19 martie 2020, operatorul ENET SA va întrerupe furnizarea agentului termic pentru intervalul orar 08:00 – 20:00.

Această decizie a fost luată urmare a solicitării făcută de către Asocierea de firme ELSACO ELECTRONICS SRL & SICOR SRL & CONSIX CONSTRUCTII SRL în vederea punerii în funcțiune a rețelelor de termoficare circuit primar Tronsoanele 1 și 2 (ramura Bucegi), între punctul termic PT1 și canalul de vizitare CV4.

Punctele termice afectate de lucrările de reabilitare a sistemului de termoficare și la care se va sista furnizarea agentului termic în intervalul menționat sunt următoarele: PT 23, PT 24, PT 24 Bis, PT 37, PT 40, PT 41, PT 43, PT 46, PT 67.

Pe această cale, atât Primarul Municipiul Focșani cât și UMP, împreună cu operatorul ENET SA mulțumesc pentru înțelegere cetățenilor racordați la SACET (Sistem centralizat de alimentare cu energie termică) și își cer scuze pentru disconfortul creat.

Informarea este de asemenea disponibilă pe website-ul Primăriei Municipiului Focșani https://www.focsani.info/stiri/anun-539-privind-sistarea-agentului-termic

Pentru informații suplimentare vă rugăm să contactați Asistentul Managerului de Proiect din cadrul UMP – Unitatea de Management a Proiectului, Municipiului Focșani, dl. Dan Brașov: