Întrerupere furnizare agent termic proiect de reabilitare a sistemului de termoficare – etapa a II-a

UMP – Unitatea de Management a Proiectului înștiințează cetățenii municipiului Focșani racordați la sistemul de termoficare din zona centrală, că în data de 25 februarie 2020, operatorul ENET SA va întrerupe furnizarea agentului termic pentru intervalul orar 08:00 – 20:00.

Această decizie a fost luată urmare a solicitării făcută de către Asocierea de firme ELSACO ELECTRONICS SRL & SICOR SRL & CONSIX CONSTRUCTII SRL în vederea racordării conductelor din sistemul de transport al agentului termic din zona centrală (Tronson 1 și Tronson 2, ramura str. Bucegi).

Punctele termice afectate de lucrările de reabilitare a sistemului de termoficare și la care se va sista furnizarea agentului termic în intervalul menționat sunt următoarele: PT 23, PT 24, PT 24 Bis, PT 37, PT 40, PT 41, PT 43, PT 46, PT 67.

Pe această cale, Primarul Municipiul Focșani mulțumește pentru înțelegere focșănenilor racordați la sistemul centralizat de alimentare cu energie termică afectați de această lucrare de investiție care se realizează în beneficiul domniilor lor, iar operatorul ENET SA își cere scuze pentru disconfortul creat.

Informarea este de asemenea disponibilă pe website-ul Primăriei Municipiului Focșani https://www.focsani.info/stiri/anun-539-privind-proiectul-rdquo-reabilitarea-sistemului-de-termoficare-urbana-la-nivelul-municipiului-focsani-pentru-perioada-2009-2028-in-scopul-conformarii-la-legislatia-de-mediu-si-cresterii-eficientei-energetice-etapa-a-ii-a-rdquo-1582534433&page=2

Pentru informații suplimentare vă rugăm să contactați Asistentul Managerului de Proiect din cadrul UMP – Unitatea de Management a Proiectului, Municipiului Focșani, dl. Dan Brașov: