Înștiințare privind întreruperea circulației rutiere – străzile Popa Șapcă și Ștefan Cel Mare

UMP – Unitatea de Management a Proiectului înștiințează cetățenii municipiului Focșani că în perioada 10 februarie 2020 – 10 aprilie 2020 circulația rutieră a autovehiculelor va fi întreruptă pe traseul:

  • ieșire Str. Popa Șapcă, în zona situată între Bl. B1, Sc 1 și 2 (Punct Termic nr. 5), până la intersecția cu Str. Ștefan Cel Mare, zona blocurilor C1 și C2.

Această decizie a fost luată urmare a solicitării făcută de către Asocierea de firme ELSACO ELECTRONICS SRL & SICOR SRL & CONSIX CONSTRUCTII SRL în vederea derulării corespunzătoare a lucrărilor de reabilitare a sistemului de distribuție agent termic către consumatorii racordați din zona afectată specificată mai sus.

Pe această cale, Primarul Municipiul Focșani roagă focșănenii ca pe timpul derulării lucrărilor să identifice alte trasee, mulțumindu-le totodată pentru înțelegere.

Informarea este de asemenea disponibilă pe website-ul Primăriei Municipiului Focșani https://www.focsani.info/stiri/anun-539-privind-proiectul-rdquo-reabilitarea-sistemului-de-termoficare-urbana-la-nivelul-municipiului-focsani-pentru-perioada-2009-2028-in-scopul-conformarii-la-legislatia-de-mediu-si-cresterii-eficientei-energetice-etapa-a-ii-a-rdquo-1580991212&page=1

Pentru informații suplimentare vă rugăm să contactați Asistentul Managerului de Proiect din cadrul UMP – Unitatea de Management a Proiectului, Municipiului Focșani, dl. Dan Brașov: