Începerea lucrărilor de reabilitare a rețelelor secundare de termoficare aferente punctelor termice PT46 și PT110

Municipiul Focșani anunță extinderea lucrărilor de reabilitare a sistemului de termoficare urbană din cadrul Proiectului ”Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul municipiului Focșani pentru perioada 2009-2028 în scopul conformării la legislația de mediu și creșterii eficienței energetice Etapa a II-a”. Astfel, în data de 18.05.2020 vor începe lucrările de reabilitare a rețelelor secundare aferente PT 46 și PT 110 din cadrul proiectului de reabilitare a sistemului de termoficare urbană a Municipiului Focșani.

Beneficiarii lucrărilor de reabilitare vor fi:

  • pentru PT46 – blocurile de locuințe situate între străzile Cezar Bolliac, Al. Vlahuță și Dornei;
  • pentru PT110 – Colegiul Tehnic ”Edmond Nicolau” Focșani, Colegiul Tehnic ”Ion Mincu” Focșani și Liceul cu Program Sportiv Focșani.

Pe această cale, atât Primarul Municipiului Focșani cât și UMP, împreună cu operatorul ENET SA mulțumesc pentru înțelegere cetățenilor racordați la SACET (Sistemul centralizat de alimentare cu energie termică) și își cer scuze pentru disconfortul creat.

Reamintim că principalele lucrări din cadrul Proiectului constau în înlocuirea conductelor vechi, procurarea și montarea conductelor preizolate pentru distribuția energiei termice în scopul reducerii pierderilor și creșterii eficienței sistemului, acestea fiind cofinanțate din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

Această informare este de asemenea disponibilă și pe pagina de Facebook a instituției www.facebook.com/primaria.focsani.

 

Pentru informații suplimentare vă rugăm să contactați Asistentul Managerului de Proiect din cadrul UMP – Unitatea de Management a Proiectului, Municipiului Focșani, dl. Dan Brașov: