Furnizarea de agent termic va fi întrerupt la începutul lunii august pentru continuarea lucrărilor la circuitul primar – tronsonul T3

UMP – Unitatea de Management a Proiectului înștiințează cetățenii Municipiului Focșani racordați la sistemul de termoficare că va fi întreruptă furnizarea agentului termic, în vederea continuării lucrărilor de reabilitare a sistemului de termoficare și finalizarea cuplajului circuitului de rețea termică primară pe tronsonul T3, din zona str. Cuza Vodă și str. Alexandru Vlahuță (în zona sediului Poliției).


Astfel, va fi întreruptă furnizarea agentului termic de luni 03 august 2020 ora 0830 până marți, 04 august 2020, ora 16oo.

Lucrările planificate pentru rețeaua de termoficare de transport – Tronson T3, se referă la:

  • Cuplarea conductei noi (DN 300) de la CV 10 până la CV 12 (cămine de vizitare) aferentă acestui circuit primar;
  • Cuplarea racordului primar de la PT41.

Pe această cale, atât Primarul Municipiului Focșani cât și UMP, împreună cu operatorul ENET SA mulțumesc pentru înțelegere cetățenilor racordați la SACET (Sistemul centralizat de alimentare cu energie termică) și își cer scuze pentru disconfortul creat.

 

Pentru informații suplimentare vă rugăm să contactați Asistentul Managerului de Proiect din cadrul UMP – Unitatea de Management a Proiectului, Municipiului Focșani, dl. Dan Brașov: