Furnizarea agentului termic va fi din nou întreruptă vineri 12 iunie 2020

UMP – Unitatea de Management a Proiectului înștiințează cetățenii municipiului Focșani racordați la sistemul de termoficare din zona “Bucegi”, că operatorul ENET SA va întrerupe furnizarea agentului termic vineri 12 iunie 2020, pentru intervalul orar 08:00 – 19:00.

Această decizie a fost luată urmare a solicitării făcută de către Antreprenor, în vederea cuplării circuitelor provizorii de rețea termică primară – pe tronsoanele T2 și T3, din zona “Bucegi”.

Zonele afectate de această întrerupere a alimentării cu energie termică, la data și în intervalul orar menționate mai sus, sunt: “Bucegi”, “Cuza Vodă” și cartieul “Bahne”.

Pe această cale, atât Primarul Municipiului Focșani cât și UMP, împreună cu operatorul ENET SA mulțumesc cetățenilor racordați la SACET (Sistem centralizat de alimentare cu energie termică) și își cer scuze pentru disconfortul creat.

Informarea este de asemenea disponibilă pe pagina de facebook a Primăriei Municipiului Focșani și pe website-ul ENET SA Focșani http://www.enetsa.ro/index.php/noutati/#43

Pentru informații suplimentare vă rugăm să contactați Asistentul Managerului de Proiect din cadrul UMP – Unitatea de Management a Proiectului, Municipiului Focșani, dl. Dan Brașov: