Sâmbătă 20 iunie 2020 se vor efectua 2 cuplaje pe circuitul primar al Tronsonului T1

Având în vedere cele 2 cuplaje ce se vor realiza pe circuitul primar al Tronsonului T1 în cadrul Proiectului ”Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul municipiului Focșani pentru perioada 2009-2028 în scopul conformării la legislația de mediu și creșterii eficienței energetice Etapa a II-a”, UMP – Unitatea de Management a Proiectului înștiințează cetățenii Municipiului Focșani racordați la sistemul de termoficare că sâmbătă 20 iunie 2020, în intervalul orar 05.00-18.00, va fi întreruptă furnizarea agentului termic.

Lucrările planificate pentru rețelele de termoficare de transport, se referă la:

  • Cuplare  în zona Incinta ENET a conductei noi (DN 700) cu cea existentă aferente circuitului primar;
  • Cuplare în CV1 (căminul de vizitare) a ramurii Centru a tronsonului T1 cu ramura Bucegi.

Zonele care vor fi afectate de întreruperea furnizării agentului termic, la data și în intervalul orar menționate, sunt următoarele: incinta ENET, str. Bucegi și zona Centru.

Pe această cale, atât Primarul Municipiului Focșani cât și UMP, împreună cu operatorul ENET SA mulțumesc pentru înțelegere cetățenilor racordați la SACET (Sistemul centralizat de alimentare cu energie termică) și își cer scuze pentru disconfortul creat.

Principalele lucrări din cadrul Proiectului constau în înlocuirea conductelor vechi, procurarea și montarea conductelor preizolate pentru distribuția energiei termice în scopul reducerii pierderilor și creșterii eficienței sistemului.

 

Pentru informații suplimentare vă rugăm să contactați Asistentul Managerului de Proiect din cadrul UMP – Unitatea de Management a Proiectului, Municipiului Focșani, dl. Dan Brașov: