Continuarea lucrărilor la circuitul primar – Tronsonul T3 necesită întreruperea furnizării agentului termic pentru marți, 21 iulie 2020

UMP – Unitatea de Management a Proiectului înștiințează cetățenii Municipiului Focșani racordați la sistemul de termoficare că va fi întreruptă furnizarea agentului termic, în vederea continuării lucrărilor de reabilitare a sistemului de termoficare și finalizarea cuplajului circuitului de rețea termică primară pe Tronsonul T3, din zona fostului Gerald.

Astfel, marți, 21.07.2020, în intervalul orar 0800 – 22oo , va fi întreruptă furnizarea agentului termic în zona Cartierului Bahne și str. Cuza Vodă.

Lucrările planificate pentru rețelele de termoficare de transport, se referă la:

  • Cuplarea conductei noi (DN 400) de la CV 9 până la CV 10 (cămine de vizitare) aferentă circuitului primar – Tronson T3

Pe această cale, atât Primarul Municipiului Focșani cât și UMP, împreună cu operatorul ENET SA mulțumesc pentru înțelegere cetățenilor racordați la SACET (Sistemul centralizat de alimentare cu energie termică) și își cer scuze pentru disconfortul creat.

 

Pentru informații suplimentare vă rugăm să contactați Asistentul Managerului de Proiect din cadrul UMP – Unitatea de Management a Proiectului, Municipiului Focșani, dl. Dan Brașov: