Asigurarea provizoratului pentru circuitul secundar la PT43 necesită întreruperea agentului termic miercuri, 17.06.2020

Municipiul Focșani înștiințează cetățenii privind necesitatea întreruperii agentului termic în cadrul lucrărilor aferente Proiectului ”Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul municipiului Focșani pentru perioada 2009-2028 în scopul conformării la legislația de mediu și creșterii eficienței energetice Etapa a II-a” în data de 17.06.2020, în vederea asigurării provizoratului pentru circuitul secundar al punctului termic PT 43.

Consumatorii casnici racordați la SACET care vor fi afectați de lipsa agentului termic în intervalul orar 07.00 – 19.00 miercuri 17 iunie 2020 vor fi blocurile de locuințe din zona Grădiniței nr.16 unde este situat punctul termic PT43, între străzile Pictor Grigorescu și Panduri.

Pe această cale, atât Primarul Municipiului Focșani cât și UMP, împreună cu operatorul ENET SA mulțumesc pentru înțelegere cetățenilor racordați la SACET (Sistemul centralizat de alimentare cu energie termică) și își cer scuze pentru disconfortul creat.

Acest provizorat va menține alimentarea cu agent termic pe perioada lucrărilor de înlocuire a conductelor vechi cu conducte noi preizolate, cu sisteme performante de monitorizare și control în vederea unei exploatări eficiente, cu pierderi minime.

Această informare este de asemenea disponibilă și pe pagina de Facebook a instituției www.facebook.com/primaria.focsani.

 

Pentru informații suplimentare vă rugăm să contactați Asistentul Managerului de Proiect din cadrul UMP – Unitatea de Management a Proiectului, Municipiului Focșani, dl. Dan Brașov: