Lucrările la Proiectul de reabilitare a sistemului de termoficare – Etapa a II-a continuă

Vineri 08 mai și sâmbătă 09 mai 2020 vor avea loc lucrări la sistemul de termoficare urbană a municipiului Focșani, care necesită întreruperea alimentării cu agent termic.

Astfel, având în vedere desfășurarea lucrărilor din cadrul Proiectului ”Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul municipiului Focşani pentru perioada 2009-2028 în scopul conformării la legislaţia de mediu şi creşterii eficienţei energetice  Etapa a II-a”, va fi întreruptă furnizarea agentului termic în următoarele zile și locații:

  • 08.05.2020, intervalul orar 0800 – 18oo  – când se va instala circuitul provizoriu, datorită desfășurării lucrărilor la Tronsonul T2, din zona sensului giratoriu de la intersecția str. Bucegi și str. Brăilei; zonele afectate de întreruperea furnizării agentului termic în intervalul menționat vor fi următoarele: Bucegi – Cuza Vodă – Bahne;
  • 09.05.2020, în intervalul orar 2200 – 10oo – când se vor desfășura lucrări pe magistrală – Tronson T1, la ieșirea din zona ENET Focșani; zonele afectate de întreruperea furnizării agentului termic în intervalul menționat vor fi următoarele: Centru – Gară – Obor – Bucegi – Cuza Vodă – Bahne.

Amintim de asemenea, pe această cale, că în perioada 05.05.2020 – 14.05.2020 circulația va fi restricționată în zona sensului giratoriu de la intersecția Str. Bucegi și Str. Brăilei.

Atât Primarul Municipiului Focșani cât și UMP, împreună cu operatorul ENET SA mulțumesc pentru înțelegere cetățenilor racordați la SACET (Sistemul centralizat de alimentare cu energie termică) și își cer scuze pentru disconfortul creat.

Informarea este de asemenea disponibilă pe website-ul Beneficiarului – Municipiul Focșani https://www.focsani.info/stiri/, pe Facebook-ul instituției  www.facebook.com/primaria.focsani

 

Pentru informații suplimentare vă rugăm să contactați Asistentul Managerului de Proiect din cadrul UMP – Unitatea de Management a Proiectului, Municipiului Focșani, dl. Dan Brașov: